Ordförande

dsc_0027org

10  Maj 2019

En liten rapport om våran Örebro resa eller skall vi säga genomgång av vad som hände den nionde maj.

Totalt sett så för min del blev det både virrigt och jobbigt. Men trots det strul som uppstod i hallen så slutade allt väl, men vi kommer att ställa lite krav till nästa år om vi skall åka dit det tycker väl fler än Leffe och jag hoppas jag.

Har lite motstånd mot att vi blir ihop blandade med andra klubbar i resultatlistan som vi får fram efter avslutad tävling, hoppas ni håller med mig om detta.

Så nästa utflykt Till vår sexan och Örebro då gäller första start tid som Leif påpekade åt mig men denna gång gick inte det men skam den som ger sig,nog om detta.

Ett grattis till Tibor samt Tony, Gunnar, Rolf och Hans för era fina slagningar. Inför höstens seriespel så står det fyra killar i kö för att få vara med i vårat gäng så säg till i tid om det har uppstått problem. Annars får de spela på de platser som är lediga då det är bortovaro av någon anledning.

Till er alla som läser detta önskar jag en trevlig och skön sommar vises hoppas jag den tredje september må väl.

Hälsningar

Agne


26  April 2019

Hej på er kära bowling kamrater vintern begynner gå över i vår och sommar, som jag har förstått så är alla nöjda med hur de månaderna som leder till våren varit trevliga och roliga . Har jag fel? nej hoppas jag.

Får gratulera er killar som var bäst i respektive serier (grattis) . Även ett hjärtligt hurra för Rolf som tog hem båda bucklorna när vi spelade KM i tisdags bra gjort.

Nu återstår Curres och Leffes Cup på tisdag och resan till Örebro den nionde maj Har fått ett återbud av flickorna för att Lars skall in på operation Inger vill vara hemma och ta hand om honom, har ni några förslag om att fylla den banan hör av er (tackar på förhand).

För höstens seriespel kan jag säga att det är inga som hoppat av och i o med det står två gamla klubbkamrater på väntelistan, men de är välkomna att spela på de platser som blir lediga vid bortovaro av någon som sagt så ser det ut just nu , men man vet aldrig vad som händer under tiden till serie start.

Det kan hända att jag har lite mer att kommentera efter Örebroresan?.

Hälsningar

Agne


9  Mars 2019

Hej grabbar. Jag har lite som jag vill medela er om vadå jo lite ändringar för våravslutningen. Jag hoppas att ni är inne och tar del av det jag förmedlar på denna plats.

Vad är det som nu det är ändrat på jo. Har varit i kontakt med Örebro och ändrat speldag för vår-6an det blir nu den nionde maj spel 13.30 så det finns plats för lunch före slagningen. Hoppa att det passar er alla för mig och Björne med broder Alf gick det väldigt bra de ser till att vi kommer fram i tid.

Har efter det som framkommit i snacket om Helsingfors resan så har jag i samråd med Pär beslutat avbryta förberedelserna och invänta vårat jubileum som ligger lite längre fram i tiden.

Nu hoppas jag på en god anslutning på trippen till Örebro så att vi får en fin avslutning på vårens spel. Alla har väl ett gott minne av deras buffé eller hur.

Hälsningar

Agne


1  Mars 2019

Hejsan i dag skriver vi den första mars och vi väntar på våren eller hur.

Vi har ju kommit halvvägs när det gäller seriespelet och jag hoppas att ni håller med att det har varit god anslutning på tisdagarna och många fina resultat.

Vi har ju också klarat av ett årsmöte som genomfördes mycket klanderfritt det måste väl tyda på att alla är nöjda.

Klubben har ju nu varit i Nyköping två gånger först var det klubbmatchen mot veteranerna och den slutade med seger tack vare några som klarade av spelet på banorna där(resultatet är på h-sidan).

I går var det Kustslaget som vi deltog i och det var likadant med spelet nu åtminstone för mig. Men jag ger ett stort grattis till alla som kunde konsten att behärska spelet på banorna särskilt grattis till Rolf som leder H3 efter denna dag.

Vad det gäller H-fors avvaktar vi ett tag. Vi ser framemot Eskilstuna eller hur?.

Hälsningar

Agne


31  Januari 2019

Hallå.

Nu är det dags för lite om vår start på det nya året och vårat spel.

Jag får säga att det har startat mycket bra om man ser till de resultat som kommit i dager efter tre omgångar. Mycket bra samt kul.

Till årsmötet är intresset så där tycker jag, hade hoppats på fler namn på listan men de kanske kommer.

Resan till Kustslaget där saknade jag en man men det namnet hoppas jag få fram på tisdag.

Det som kommit till sedan jag sist skrev är vår klubbmatch mot Nyköpings veteraner den resan och matchen gör vi den trettonde februari, jag hoppas att många är intresserade av den trippen till Nyköping. Det blir sexton man stark trupp bra eller hur?.

Hälsningar

Agne


13  Januari 2019

Hejsan på er

 Ja då är det dags att skriva lite om vad vi skall hålla på med under våren.

Först vill jag tacka Jörgen för hjälpen att fylla upp division åtta det känndes bra blev lite ledsen dagen efter när Rune G ringde och tänkte hoppa av i samma serie, hoppas att han ändrar sig.

Det som annars ligger närmast på agenda förutom seriestarten är årsmötet den nittonde februari, anmälningslista för deltagande sitter på anslagstavlan.

Där finns även en lista för er som vill åka med till Nyköping och Kustslaget, som är bokat till den tjugoåttonde februari. Avslutar med en god fortsättning till alla glada bowlare samt lycka till.

Hälsningar

Agne